Myrtha pools i VPSCG potpisali sporazum o saradnji

Foto: wpolo.me

Veliko priznanje za Vaterpolo i plivački savez Crne Gore. Najtrofejniji crnogorski savez i jedna od najvećih kompanija u svijetu za proizvodnju bazena Myrtha pools, potpisali su dvogodišnji ugovor o saradnji.

Myrta pools je strateški partner FINA (Svjetska asocijacija vodenih sportova), a ovim sporazumom, VPSCG je ušao u odabrano društvo u kome se nalazi preko 20-tak saveza ovog sporta, kao i neki od najvećih hotelskih lanaca Hilton, Merriott…

Predsjednik VPSCG dr Đuro Marić je kazao da je ovo još jedno veliko priznanje za naš Savez.

„Velika nam je čast što je jedna od najvećih kompanija za proizvidnju bazena u svijetu, prepoznala VPSCG kao dobrog partnera. Ovo je još jedna potvrda da je vaterpolo jedan od najboljih crnogorskih brendova, i da su naši sjajni rezultati, iz jedne male države, itekako praćeni i prepoznati u svijetu. Trudićemo se da opravdamo povjerenje koje nam je ukazano, i da će se nastaviti i u narednim godinama, na obostrano zadovoljstvo“, poručio je predsjednik VPSCG.

Direktor Myrtha Pools SEE, Tomaz Bizajl je kazao da im je drago što je njihova familija uvećana za člana kakav je VPSCG.

„Lijep dan u Crnoj Gori je označio i lijep povod za buduću saradnju između VPSCG i kompanije Myrtha. Drago nam je što smo imali priliku da potpišemo ugovor kojim VPSCG ulazi u našu familiju, i želimo da VPSCG nastavi da postiže vrhunske rezulatate kao i do sada i da bude velesila u vodenim sportovima uz pomoć novih objekata na teritoriji CG.”

Dejan Marković, predstavnik kompanije VAMAR doo iz Podgorice, koja je zastupnik i konsultant za Myrta pools-a za Crnu Goru, je prisutnima održao kratku prezentaciju i upoznao ih sa najnovijim mogućnostima i djelatnostima kompanije koju zastupa.

Žakelj: Imamo dobru hemiju, dobro treniramo, tu je i rezultat

Oliveira slavio u Indoneziji, Kvartararo drugi