Neki novi klinci: Dominacija mlađih selekcija Igala u mečevima 15 kola

Foto: FK Igalo 1929

U susretima 15.kola lige Udruženja klubova – Jug selekcije petlića i pionira Igala 1929 zabilježile su ubjedljive pobjede u duelima protiv ekipe Pomorca iz Bijele.

Prvo su na teren istrčali izabranici Miloša Grbića i Mila Đurkovića koji su sjajnom igrom došli do izuzetno važnih bodova u borbi za gornji dio tabele protiv ekipe Pomorca iz Bijele čak 5:1.

Do 23.minuta je sve praktično bilo gotovo. Igalo je četiri puta treslo mrežu Pomorca – pogađali su kapiten Ognjen Vučurović, Petar Kosić, a dva puta se u listu strijelaca upisao Damjan Vasilijević.

U 44. minutu Damjan Vasilijević je postigao “het-trik”, a deset minuta kasnije gosti su samo umanjili poraz preko Matije Bjeletića.

Da bude još efektniji kraj potrudili su se izabranici Jovana Simovića i Mijodraga Koprivice koji su postigli čak 10 golova protiv Pomorca.

Kapiten Nikola Predović koji je postigao čak četiri pogodka, Vladimir Pavlović i Danilo Božović su postigli po tri pogodka, dok su gosti preko Momčila Kovačevića i Ognjena Aranzula samo ublažili poraz.

Navijači Zvezde skandirali Rusiji, istakli anti NATO zastavu (VIDEO)

Dragan Grivić pred Zetu: Ako ispoštujemo dogovor, bliži smo pobjedi