Obradović novi predsjednik Jedinstva

Foto: odbojka.me

Vukoman Obradović, privrednik i vlasnik kompanije Zaton petrol, novi je predsjednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Jedinstvo, saopšteno je iz bjelopoljskog kluba.

Obradović je za predsjednika izabran na nedavno održanoj Skupštini OK Jedinstvo.

“Počastvovan sam zbog funkcije predsjednika Jedinstva. Trudiću se da budemo bolji u svim segmentima. Okupili smo grupu uspješnih privrednika i ljudi koji su spremni da pomognu klub, kako u finansijskom tako i u organizacionom smislu. Očekuje nas ozbiljan posao jer trebamo stvoriti uslove za dalji razvoj svih selekcija u klubu”, rekao je Obradović.

Pored Obradovića, mjesto u Upravnom odboru nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog šampiona države (2017. i 2018. godine) dobili su i Muzafer Ljuca (Mikromont), Andrijana Pajković (Tesla medical) i Sead Franca (Kompanija Franca), uz mogućnost proširenja broja članova koji bi se pridružili sponzorskom pulu.

“Novi menadžment kluba je održao sastanke sa igračima i igračicama, kojima su predstavljeni planovi za naredni period. Iz kluba su se zahvalili i Opštini koja je redovnim izmirivanjem obaveza pomogla u ostvarivanju stabilnosti i funkcionisanju kluba posebno od pojave pandemije koronavirusa”, navodi se u saopštenju Jedinstva.

"Studenti" pobjedom u Zadru završili uspješnu sezonu

Sutjeska pobjedom protiv Primorja završila regularni dio sezone, debitovao 12-godišinji Marko Popović