Mlađi kadeti neriješeno sa Maltom, Kavaja: Ponovo je bilo dosta osclilacija u našoj igri

Foto: FSCG

Mlađe kadetske reprezentacije Malte i Crne Gore odigrale su neriješeno u drugom prijateljskom duelu – 2:2.

Domaćin je poveo u 20. minutu, nakon solo prodora Kiona Evuruma. Sedam minuta kasnije, ,,sokoli” su poravnali preko Lazara Martinovića, koji je odlično reagovao poslije kornera Vuka Vukmanovića.

Naša selekcija zaprijetila je u 29. minutu, kada je Zarija Mugoša dobro šutirao, a odlična šansa viđena je i u 57. minutu. Daris Feratović je lijepo asistirao Imranu Redžepagiću, čiji pokušaj je odbranio golman Džejms Sisons.

Na dva minuta prije kraja regularnog toka utakmice, Crna Gora je došla do preokreta. Ponovo je strijelac bio Martinović, ovog puta se najbolje snašao u gužvi nastaloj poslije prekida.

Ipak, nekoliko minuta kasnije, u trećem minutu sudijske nadoknade, Eslam El Nasar je postavio konačan rezultat.

“Ponovo je bilo dosta osclilacija u našoj igri i o tome moramo voditi računa u narednom periodu. Pogotovo se to odnosi na koncentraciju igrača, prije konkretno kod drugog gola koji smo primili. Opet smo bili bolji od Malte, ali nismo smjeli da dozvolimo da primimo gol na ovakav način. Iza nas su dvije utakmice u kojima smo probali sve igrače, svi su dobili određenu minutažu, čime smo nastavili proces stvaranja ove selekcije”, rekao je selektor Radovan Kavaja.

Crnogorske rukometašice nadigrale Sloveniju u Ljubljani

Ibar ubjedljivo slavio protiv Pljevalja i primakao se opstanku