Obradović: Jedan od najtežih poraza, preuzimam odgovornost

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana preuzeo je odgovornost za poraz od Burse (103:95) i eliminaciju u osmini finala Evrokupa.

“Preuzimam odgovornost za sve što se dešavalo u toku utakmice. Kao neko ko je najiskusniji i ko je prošao kroz sve kroz što sam ja prošao, logično je da preuzmem odgovornost”, rekao je Obradović i dodao…

“Jedan od najtežih poraza jer znam koliko smo svi u Partizanu željeli da napravimo nešto dobro ove godine. Sve je izgledalo veoma dobro, sem finalne utakmice u Kupu protiv Zvezde. Žao mi je jer znam koliko smo energije svi uložili. I onda naravno da ti je teško i ko zna koliko će nas držati ovaj poraz. Ko zna koliko”.

Upitan da li poraz može da utiče na njegovu odluku o budućnosti u klubu na kraju sezone, Obradović je odgovorio…

“Ako bilo ko misli da postoji bolje rješenje od mene za trenera Partizana, nemam nikakav problem s tim. I da je ovo prošlo sve najbolje, ja bih nastavio da radim ovdje jer sam srećan i zadovoljan. Ovo su teški trenuci, takav je život. Nadam se da će nam ovo pomoći svima. Analiziraću sve do sitnih detalja zajedno sa mojim pomoćnicima, ali nema nam druge nego da se držimo zajedno. Ali, ponavljam još jednom, ako sam ja problem i ako bilo ko misli da sam ja problem, onda to je najlakše na svijetu”, zaključio je Obradović.

Erik ten Hag novi menadžer Mančestera

Begović: Uprava za sport se ne miješa u autonomiju sportskih saveza