"Sokolići" na turniru u Hrvatskoj

Foto: FSCG

Naša mlađa kadetska selekcija učestvovaće od 11. do 15. maja na Međunarodnom turniru ,,Vlatko Marković“ u Hrvatskoj.

Selektor Radovan Kavaja odabrao 22 igrača na koje računa za turnir – golmani: Danis Muković (Novi Pazar, Srbija), Tomaš Đurović (Adrija); odbrana: Aleksa Globarević, Lazar Martinović (OFK Titograd), Vojislav Jokić (Budućnost), Zarija Mugoša (Budućnost), Maksim Đukić (OFK Berane), Ardian Vuljaj (Dečić), Luka Šćekić (Budva), Meldin Kojić (OFK Berane); vezni red: Luka Baštrica (Grbalj), Minja Knežević (Adrija), Luka Brajović (Budućnost), Vuk Vlahović (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Petar Jauković, Matija Nikčević (Sutjeska), Luka Kruščić (Kom), Imran Redžepagić (Jezero), Igor Jokanović (Sutjeska); napad: Vuk Vukmanović (Budućnost), Uroš Đukanović (Voždovac, Srbija), Andrija Petričević (Partizan, Srbija).

Utakmice turnira odigravaće se u Varaždinu, Čakovecu, Svetom Martinu na Mur ii Ludbregu, a Crna Gora nalazi se u grupi A, sa Hrvatskom, Republikom Irskom i Uzbekistanom. Grupu B čine Vels, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Sjeverna Makedonija.

,,Sokoli“ će u prvom kolu, 11. maja od 12 časova, igrati sa Republikom Irskom. U drugoj rundi, 12. maja od 12 časova protivnik je Hrvatska, dok će se u posljednjem kolu, 13. maja od 17:15 časova, sastati sa Uzbekistanom.

Utakmice za konačni plasman na programu su 15. maja.

Dragojević, Raičković i Đukanović: A sada da odbranimo Kup (VIDEO)

Evrokup: Alimpijević trener godine