Omladinska škola: Pogledajte rezultate mlađih selekcija Budućnosti

Foto: FK Budućnost

Pet od šest selekcija iz Omladinske škole Budućnosti je igralo prethodnog vikenda svoje utakmice, četiri selekcije su upisale pobjede, dok je jedna remizirala.

Kao i uvijek da podsjetimo – cilj Omladinske škole FK Budućnost Podgorica je pravilan razvoj dječaka i priprema igrača za seniorski fudbal, dok je rezultat u drugom planu.

OMLADINCI: Petrovac – Budućnost 3:3
(Grahić 35′, Sukara 84′, Liješević 86′ – Ramović 14′, Karamanaga 41′, Perišić 48′)

Deseto kolo grupe A Omladinske lige Crne Gore nije donijelo željeni rezultato „plavo – bijelim“ omladincima – omladinci su remizirali sa Petrovcem 3:3 u gostima.

“Plavi” momci su početkom drugog dijela imali vođstvo od 3:1, golove su postigli Omar Ramović, Edin Karamanaga i Vladimir Perišić, ali je domaćin do kraja uspio da izjednači i utiče na tabelu, jer su omladinci sada „pali“ na sedmo mjesto i imaju „minus devet“ u odnosa na prvoplasirani Kom.

Za omladince protiv Petrovca su igrali Filip Babović, Omar Ramović (58′ Nenad Krivokapić), Medo Juković, Nikola Vuković (65′ Risto Pejović), Edin Karamanaga, Đorđe Pešukić, Ilija Vuković, Balša Barović (46′ Vladimir Perišić), Luka Živković, Mitar Globarević, Stefan Vulanović.

KADETI: Berane – Budućnost 1:2
(Celić 90+3′ (pen) – Perović 43′, Vukčević 66′)

Sa druge strane, kadeti su nastavili u željenom ritmu – naši talentovani momci su slavili na teškom gostovanju u Beranama 2:1, golovima Marka Perovića u 43. minutu i Marka Vukčevića u 66.

„Plavi“ su tako zadržali prvo mjesto na tabeli, imaju bod više od Podgorice, a odigrali su još jednu dobru utakmicu uprkos umori zbog zgusnutog rasporeda kako Kadetske lige, tako i obaveza reprezentacije.

Kadeti su utakmicu počeli u sastavu Stefan Nenezić, Danilo Vukanić, Vasilije Adžić, Bodin Tomašević, Marko Perović, Lazar Maraš, Stefan Đukanović, Denis Ljuljanović, Marko Vukčević, Andrej Camaj, Romario Camaj, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Ivo Škuletić, Jovan Mićković, Matija Bojović, Zarija Kumburović i Petar Vukčević.

MLAĐI KADETI: Nisu igrali prethodnog vikenda

Mlađi kadeti se nalaze na prvom mjestu u okviru takmičenja Udruženje klubova Centar, imaju 42 boda i tri utakmice manje od drugoplasiranog Koma.

PIONIRI: Budućnost – Podgorica 2:0
(Šaranović 62′, 63′)

I pioniri su nastavili u dobrom ritmu – prethodnog vikenda su bili bolji od Podgorice sa 2:0, a oba gola za plave na Trening kampu FK Budućnost Podgorica je postigao Dragutina Šaranovića.

I to u svega dva minuta…

Pioniri su sačuvali lidersko mjesto na tabeli sa 53 boda koliko ima i drugoplasirani OFK Titograd, koji ima utakmicu više od našeg tima.

Plavi su počeli utakmicu u sastavu Nemanja Popović, Vuk Draganić, Zarija Stamatović, Lazar Mirović, Vojislav Jokić, Dragutin Šaranović, Zarija Mugoša, Pavle Ivanović, Mladen Račić, Marko Đurović, Luka Brajović, dok su priliku dobili svi momci sa klupe: Uroš Jovanović, Đorđe Vuković, Sanih Adžović, Luka Vuksanović, Bojan Konjević, Petar Šljukić i Miloš Vukčević.

MLAĐI PIONIRI: Budućnost – Ilarion 6:0
(Lalović 8′, Jokanović 26′, Fatić 30′, Jašović 37′, 70′, Šćepanović 46′)

Mlađi pioniri su takođe bili uspješni na Trening kampu – „plavi“ su sa šest golova u mreži pobijedili Ilarion, a u strijelce su se upisali Petar Lalović, Jovan Jokanović, Novak Fatić, Petar Jašović (dva) i Feđa Šćepanović.

Mlađi pioniri su trenutno četvrti na tabeli, a protiv Ilariona su igrali Arijan Muković, Miloš Banović, David Milačić, Jovan Jokanović, Novak Fatić, Aleksa Perišić, Andrija Perišić, Balša Caušević, Petar Jašović, Dado Đurović, Petar Lalović, dok su priliku još dobili Risto Pešić, Vasilije Božović, Feđa Šćepanović, Vojo Stamatović, Aleksa Milačić i Lazar Savić.

PJETLIĆI: Budućnost – Kom 5:1
(Vušurović 1′, Ivanović 12′, 28′, 36′, Bjelić 40′ – Knežević 55′)

Pjetlići su završili svoj posao na lijep način, savladali su Kom sa 5:1, takođe na našem Kampu, a golove su postigli Luka Vušurović odmah na početku utakmice, te Filip Ivanović (tri) i Bogdan Bjelić.

Pjetlići su lideri prvenstva sa istim brojem bodova kao Stari aerodrom (70 bodova), ali i sa utakmicom više.

Za pjetliće protiv Koma su igrali Nikša Janjušević, Danijel Đokaj, Uroš Samardžić, Filip Ivanović, Luka Kuzmanović, Matija Rakčević, Ognjen Radević, Petar Rešetar, Danilo Radonjić, Luka Vušurović, Aleksa Đurišić, kao i svi igrači sa klupe Simon Šošić, Andrej Delibašić, Vuk Rmandić, Milan Čampar, Alen Muratović, Filip Radonjić, Blažo Vušurović, Andrej Vučković, Uroš Jošanović i Bogdan Bjelić.

Meč Partizan – Budućnost VOLI u Crnoj Gori moguće gledati samo na TV ADRIA

Mesi zaradio 10 miliona eura za turističku promociju Saudijske Arabije