Radonjić: Najvažnije je da smo pobijedili

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su bili bolji od Cedevita Olimpije na startu polufinalne serije ABA lige, trener Dejan Radonjić je imao razloga da bude zadovoljan:

“Najvažnije je da smo pobijedili. Imali smo mnogo problema u odbrani tokom prvog poluvremena, ali smo u napadu pronalazili dobra rješenja. U nastavku je sve izgledalo bolje u oba smjera, ali je jasno da moramo daleko kvalitetnije. Hvala navijačima na podršci, odmah se okrećemo duelu koji nas očekuje u Ljubljani”, rekao je crnogorski stručnjak i nastavio:

“Imali smo veliku pauzu, pa objektivno nisam ni sam znao šta mogu da očekujem u duelu koji je ostao iza nas. Generalno gledano, zadovoljan sam, ostvarili smo pobjedu, to je najvažnije. Isto tako smatram da možemo da odigramo mnogo bolje. Naš najjači adut je odbrana, a u prvom meču polufinala smo slavili zahvaljući igri u napadu. Slijedi analiza, slijedi novi duel u kojem ćemo nastojati da održimo dobre, a ispravimo loše stvari”, istakao je Radonjić.

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac je poručio:

“Promašili smo dosta slobodnih bacanja, promašili nekoliko bitnih zicera, dozvolili mnogo ofanzivnih skokova. Nema vremena za tugovanje, ovo je plej-of, okrećemo se duelu na našem parketu, sa ciljem da se vratimo u Beograd. Na tom putu, odbrana mora da bude na daleko, daleko višem nivou”.

Zvezda povela protiv Cedevita Olimpije, sjajan meč Ivanovića

Šapovalov izbacio Nadala