Pavićević pred nastavak serije: Budućnost je i dalje favorit

Foto: KK Mornar barsko zlato

Mornar Barsko zlato savladao je Budućnost Voli pred svojim navijačima 74:67 i izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa za titulu prvaka Crne Gore.

S obzirom na ono što se dešavala u prve dvije utakmice, u Podgorici i Baru, ovdašnji navijači su skloni da vjeruju da je jezičak na vagi prešao na stranu Barana i da oni sa većim šansama ulaze u posljednje dvije ili tri utakmice u sezoni.

Trener Mornara Mihailo Pavićević ne misli tako i ističe da je Budućnost Voli i dalje u prednosti.

„Budućnost je i dalje favorit, ali to što smo u 76 ili 77 od 80 minuta, koliko su ukupno trajale prethodne dvije utakmice, bili u vođstvu, daje nam za pravo da vjerujemo da radimo prave stvari i da smo na dobrom putu. Svaka utakmica je priča za sebe i naredne dvije mogu da budu potpuno različite od prve dvije. Idemo jednu po jednu utakmicu. Sad smo koncentrisani na naredni meč u ‘Morači’. Dobro je što smo dobili susret u Bar, i zbog Mornara i zbog crnogorske košarke. Duele između nas i Podgoričana ljubitelji košarke gledaće još najmanje dva puta, a možda odluči i peta utakmica, majstorica“, kazao je trener Mornara Barskog zlata Mihailo Pavićević.

https://sportski.me/2022/06/02/dzikic-pred-treci-mec-finala-selekcija-suta-mora-biti-bolja/

Sjutrašnja (petak) utakmica između Budućnosti Volija i Mornara Barskog zlata igra se u dvorani „Morača“ u Podgorici i počinje u 21:00, kao i sve utakmice finalne serije. Rezultat je 1:1, a titulu će osvojiti ekipa koja prva stigne do tri pobjede.

Kadetkinje u grupi A sa Švedskom, Alžirom i Islandom

Prosinečki na Cetinju: Bajko mi je kao sin, Crna Gora će se plasirati na veliko takmičenje