Kapiten Mornara: Vjerujem da će o prvaku odlučivati majstorica u Podgorici

Foto: KK Mornar Bar

Budućnost Voli je povela 2:1 u finalu plej-ofa za titulu državnog prvava protiv Mornara Barskog zlata. Podgoričani su obje utakmice u „Morači“ dobili (83:76 i 88:78), a Barani su bili bolji pred svojim navijačima, 74:67.

Sjutra se u „Topolici“ igra četvrta utakmica. Kod zapisničkog stola biće i pehar namijenjen šampionu Crne Gore, koji će uveče biti vraćen u Podgoricu. Da li kao vlasništvo Budućnosti ili će u srijedu, 8. juna, opet biti kod zapisničkog stola, ali u „Morači“, u majstorici, ostaje da se vidi poslije nedjeljne utakmice u Baru.

Kapiten Mornara Nemanja Vranješ vjeruje da će se pitanje prvaka Crne Gore rješavati, ipak, u Podgorici.

https://sportski.me/2022/06/04/pavicevic-cudan-kriterijum-sudenja-u-moraci/

„U ovakvoj finalnoj seriji, u kojoj nema predaha i koja se igra na svaka dva dana, svaka utakmica je priča za sebe. Pokušaćemo da izvučemo pouke iz prošlog meča kako bismo pred našim navijačima upisali pobjedu i finalnu seriju ponovo vratili u Podgoricu. Pokazali smo da možemo ravnopravno da igramo protiv ekipe Budućnosti. Siguran sam da ćemo sjutra ostaviti i posljednji atom snage na terenu ‘Topolice’. Vjerujem da će o prvaku odlučivati majstorica u Podgorici“, kazao je Vranješ.

Nedjeljna utakmica između Mornara Barskog zlata i Budućnosti Volija počinje u 18 časova. Ulaz u dvoranu „Topolica“ je slobodan.

Pavićević: Čudan kriterijum suđenja u “Morači”

Kokoškov novi trener Durentu, Irvingu, Grifinu…