Mlađi kadeti poraženi od Sjeverne Makedonije, Kavaja: Kontrolisali dešavanja na terenu, ali je rezultat izostao

Foto: FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je rezultatom 2:0 u drugom prijateljskom duelu sa Sjevernom Makedonijom.

Ipak, ,,sokoli“ su prije primljenih golova imali dvije odlične šanse, koje nijesu iskoristili. U 12. minutu Matija Nikčević je sa nekoliko metara šutirao pored gola, dok je u 26. čuvar mreže domaćih David Iloski sjajno reagovao prilikom šuta Andreja Kostića.

Kazna za promašaje stigla je u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je Luka Atanasovski savladao Vasilija Božovića. Konačan rezultat postavio je u 63. minutu Hisar Ali, koji se najbolje snašao poslije gužve u šesnaeastercu Crne Gore.

– Dvomeč sa Sjevernom Makedonijom poslužio nam je da provjerimo sve snage sa kojima trenutno raspolažemo. U principu, zadovoljan sam većinom prikazanog. Uglavnom smo igrali dobro, kontrolisali dešavanja na terenu, ali je rezultat izostao i to je jedna od negativnih stvari. Primali smo golove iz prekida, na čemu moramo da radimo u narednom periodu, a i dešavale su se neke greške koje ne smijemo da ponavljamo. Neki igrači koji su tu bili prvi put su zadovoljili i mislim da ćemo u narednom periodu dodatno napredovati, rekao je selektor Radovan Kavaja.

Džiu džicu reprezentativci gosti Laloševića

Budućnost i Cedevita Olimpija predstavnici eks-Ju regiona u Evrokupu