Remi Budućnosti u prvom kontrolnom meču, brine povreda Adamsa (FOTO)

Foto: FK Budućnost

Prvi kontrolni susret na pripremama na Zlatiboru, ekipe Budućnosti, može da raduje zbog odnosa i igre, ali trener Aleksandar Nedović je u isto vrijeme zabrinut zbog povrede defanzivca Lionela Adamsa.

Budućnost je protiv Mladosti iz Lučana igrala neriješeno (1:1).

Foto: FK Budućnost

Budućnost je povela u 40. minutu – Terzić je odradio sav posao, šutirao, a igrač Mladosti, odradio finalni dio i postigao autogol.

“Igrali smo 60 minuta fenomenalno, izgledali onako kako treba da izgledamo – sa puno posjeda, jednim golom, stativom, par situacija u kojima je nedostajao završni pas… Međutim, to možemo da pripišemo pripremnom periodu i vjerujem da u prvenstvu nećemo griješiti u tom segmentu”, rekao je nakon utakmice trener Aleksandar Nedović.

Tim iz Lučana je izjednačio nakon kornera u 83. minutu.

Foto: FK Budućnost

“Poveli smo djecu na pripreme, tih posljednjih pola sata smo ih pustili da igraju i moramo da budemo objektivni – kada smo primili gol na terenu je bilo šest kadeta. Međutim, to im niko ne zamjera, tu su da osjete seniorski fudbal, da su dio kolektiva i privikavaju se na stvari koje ih čekaju u budućnosti. Energetski su svi bili dobri, bilo je dosta tačnosti na lopti, svi su imali izvanredan odnos prema obavezama i igrali smo kako smo zavrišli sezonu”, poručio je Nedović, koga brine povreda Adamsa koji je ostavio odličan utisak tokom 60 minuta.

“Jedina loša stvar jeste Lionelova povreda lista. Ne znamo još težinu, ali to je jedino negativno sa prvog prijateljskog susreta”.

Foto: FK Budućnost

“Plavi” su utakmicu počeli u sastavu Miloš Dragojević, Uroš Ignjatović, Damjan Dakić, Lionel Adams, Andrija Ražnatović, Luka Mirković, Branislav Janković, Vasilije Terzić, Zoran Petrović, Igor Ivanović, Vladimir Perišić, a priliku u drugom dijelu postepeno su dobijali Đorđije Pavličić, Miomir Đuričković, Aleksa Ćetković, Arijel Lusero, Petar Vuković, Nenad Krivokapić, Vasilije Adžić, Andrej Camaj, Lazar Maraš i Stefan Đukanović.

Nedović nije mogao da računa na Bogdana Milića, Ivana Novovića i Viktora Đukanovića sa kojim nisu željeli još da rizikuju, dok su van konkurencije bili i Vladan Adžić, Velimir Vlahović, Lazar Mijović i Marko Mrvaljević zbog stomačnog virusa.

Barselona poslije sedmeraca srušila Kjelce i odbranila tron

Ferstapen slavio u Kanadi