Gojković: Sa dosta stvari mogu da budem zadovoljan, počev od pristupa

Foto: Waterpolo.hu

Crnogorski vaterpolisti neće igrati u polufinalu Svjetskog prvenstva. “Ajkule” su u četvrtfinalnom meču slavile 7:6 i naš tim poslali u borbu za plasman od 5.do 8. mjesta.

“Nismo se snašli u nekim momentima u tom presingu Španije, iako smo ga očekivali. Ipak, vidio sam jutros na treningu da igrači vjeruju da mogu da odigraju dobro, i to je ono najvažnije. Bili smo sve vrijeme u utakmici, i Dejo Lazović nas je u jednom periodu čuvao. Na kraju smo imali šut za remi i sa dosta stvari mogu da budem zadovoljan, počev od pristupa. A opet, kada izgubite – nikada ne možete da budete zadovoljni”, rekao je selektor Vladimir Gojković i dodao…

“Sve je proces, a mi smo skloni da lako mijenjamo mišljenje. Ovo je dosta promijenjen tim, mlad i mora da nastavi da radi. I ja vjerujem u sve ove momke, ne bih radio ovo da je drugačije. Treba da nastavimo ovako, svaka naredna utakmica je za nas bogatstvo”.

Srbija je sljedeći rival u petak.

“Srbija ima nekoliko igrača svjetske klase, izgleda da se nije dobro “posložila” u ovom momentu, iako nisam gledao taj meč sa Hrvatskom u četvrtfinalu. Mislim da ova utakmica više znači nama nego njima, trebaju nam takvi mečevi. Možda nam je nekada bilo teško da igramo za plasman od petog do osmog mjesta jer smo išli na medalju, ali za ovu ekipu to treba da bude uspjeh, jer neki igraju prvi put na ovom nivou”, kazao je Gojković.

Lukaku ponovo na “Meaci” (VIDEO)

Miroslav Perković: Ovaj tim će tek da dokaže koliko vrijedi