Nedović pred meč na Islandu: Moramo da nametnemo ritam koji nama odgovara

Foto: FK Budućnost

Budućnost sjutra nastavlja evropsku sezonu, protivnik je islandski Breidablik u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Trener Aleksandar Nedović poručuje da “plavi” i imaju da pariraju protivniku.

“Prednost rivala je veći broj utakmica do sada, odigrao ih je 15 ove sezone. Islanđani igraju sa puno tranzicije, sa mnogo duela, a sa jako malo talenta. Mi treba da uvedemo meč u ritam koji nam odgovara, da ne ulazimo u “jurnjavu” sa rivalom, već da pokušamo da kroz kvalitet i veliki posjed lopte dođemo u situaciju da se borimo za dobar rezultat”, rekao je Nedović.

Sjutrašnji meč počinje u 21.15 časova.

“Imamo cilj, znamo zašto smo prevalili ovoliki put do Islanda. Očekujemo pozitivan rezultat, pa da u Podgorici uradimo sve da preskočimo ovu prepreku i plasiramo se u treće kolo kvalifikacija”, istakao je trener Podgoričana.

Imaće Budućnost i podršku navijača u Rejkjaviku.

“To će nam sigurno puno značiti, nakon svega što se dešavalo na posljednjem gostovanju. Pokušaćemo da i iz prisustva navijača crpimo energiju u trenucima kada nam vremenski uslovi ne budu išli naruku, jer je razlika u temperaturi u odnosu na Podgoricu 30 stepeni. To može da bude problem, ali ne smije da bude alibi”, zaključio je Nedović.

Budućnost na Islandu, Ražnatović: Vjerujem u dobar rezultat

Đoković na spisku učesnika za US open, od vlasti SAD zavisi hoće li igrati