Mladost DG se sprema za početak sezone, Burzanović: Ekipa je nova, potrebno je vrijeme i strpljenje

Foto: Mladost DG

Braća Igor i Goran Burzanović su nakon fudbalskih karijera uplovili u trenerske vode.

Igor će biti u stručnom štabu Rudara, dok je Goran prvi asistent, Marku Šćepanoviću u Mladosti iz DG – koja je prošle sezone, igrala dopadljiv fudbal, bila u baražu za popunu 1. CFL.

Ekipa sa “DG arene” je u punom zamahu priprema, klub je pretrpio dosta promjena u igračkom kadru, u odnosu na prošlu sezonu, pa će biti potrebno vrijeme da se sve sklopi na pravi način.

Pored novajlija Bujiše, Bracanovića, Ivanovića, u Donju Goricu je stiglo je šest omladinaca Budućnosti – pošto su dva kluba potpisala ugovor o tehničkoj saradnji za takmičarsku sezonu 2022/23.

“Zadovoljni smo kako protiču pripreme uprkos nedaćama sa vrućinom i visokim temperaturama. Ekipa je pretrpjela krupne promjene, puno je igrača otišlo a imamo i mnogo novajlija. Potrebno je vrijeme i strpljenje kako bi se novajlije uigrale i kako bismo došli do prave igre i dobrih rezultata. U prvoj kontrolnoj utakmici pobijedili smo Sutjesku u Nikšiću sa 2:0, a potom izgubili od Mornara 1:2, rekao je za portal RTCG pomoćni trener Mladosti DG Goran Burzanović i dodao..

“Slijede novi kontrolni dueli, a prvi sljedeći je u nedjelju 24. jula od 20 sati i 30 minuta u Danilovgradu protiv Iskre”.

Mladost sezonu otvara 14, avgusta protiv Zete na “DG areni”.

Igalo bez poraza u pripremnim mečevima, Brnović: Očekujem dalji napredak

Teška povreda Nikole Mirotića: MVP Evrolige van parketa šest mjeseci