Budućnost vjeruje u preokret i pobjedu protiv Islanđana

Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti u četvrtak (20:30) dočekuju Breidablik pod Goricom u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija – vjeruju u veliku pobjedu i preokret.

Prije sedam dana poraženi su 2:0.

“I u Podgorici nas čeka čvrsta utakmica sa puno duela, trke i prljave igre, kakvu smo vidjeli na Islandu. Bilo je toga i sa naše strane, ali je protivnik prednjačio što se tiče prljave igre. Međutim, sada igramo na našem terenu i znaćemo da odgovorimo na pravi sportski način”, poručio je Miomir Đuričković za klupski sajt.

“Na Islandu je bilo i dobrih i loših stvari, a kroz treninge se trudimo da otklonimo sve uočene nedostatke i da se fokusiramo na dobre stvari. Na gostovanju smo vidjeli da rival ima mana, nismo uspjeli tamo da ih iskoristimo uprkos prilikama, ali vjerujem da pod Goricom – hoćemo”.

Ekipa je, kaže Đuričković, ujedinjena…

“Čini mi se da svi dišemo kao jedan, to se osjeti na treninzima. A sigurno je da svi vjerujemo u jedan cilj – u prolaz”, rekao je Đuričković.

Budućnost vjeruje i u podršku navijača, iako će sjeverna tribina biti prazna zbog kazne Uefe.

“Imali smo sjajno navijanje i odličnu podršku u gostima, a ovaj put očekujemo najveću podršku do sada. Svjesni smo da stadion ne može da bude pun zbog zabrane, ali što veći broj ljudi na tribinama, sa pozitivnom energijom kakva nam treba, će nam biti vjetar u leđa. Zajedno možemo dalje”, jasan je 25-godišnji univerzalac.

“Ajkule” bolje od Australije, sa Srbijom za peto mjesto

Pionirke izgubile i od Norveške