Nedović: Ofanzivno od starta, da ‘lomimo’ utakmicu od prvog minuta (VIDEO)

Foto: FK Budućnost

Budućnost će protiv Breidablika, u revanšu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, igrati u najofanzivnijem mogućem sastavu, najavio je trener Aleksandar Nedović uoči meča koji se igra u četvrtak od 20 i 30 pod Goricom.

“Izaćićemo sa najofanzivnijim sastavom koji imamo da pokušamo da ‘lomimo’ utakmicu od prvog minuta”, kazao je Nedović.

Nadoknaditi dva gola zaostatka nije lako, nije ni nemoguće…

“Isključivo sportskim faktorom ćemo tražiti prolaz u narednu rundu. Potrebna nam je podrška, ali da bismo je imali mi moramo da igramo kvalitetno. Ako mi budemo pravi, imaćemo vjetar u leđa. Oni su ekipa koja ima manje talenta, igraju na više kontakata i tranzicija, mi moramo našim talentom i mladošću da preskočimo ovu prepreku”, naglasio je Nedović.

U ofanzivnoj postavi važnu ulogu imaće Viktor Đukanović,18-godišnjak od koga se očekuju golovi.

“Ekipa je uvijek na prvom mjestu, a ja sam dobro počeo sezonu. Najvažnije je da ostavimo srce na terenu, kao što i hoćemo, vjerujem da možemo da napravimo rezultat koji nas vodi dalje. Vjerujem i da mogu da postignem gol, da pomognem timu da ostvari cilj”, kazao je Đukanović.

Budućnost će u revanšu biti bez standardnih prvotimaca Mirkovića i Ražnotovića, koji su dobili crvene kartone na Islandu, ali i bez trenera Nedovića koji je, takođe, isključen u finišu meča.

Milan Borjan do kraja karijere u Zvezdi

Poraz “ajkula” od Srbije: Crna Gora šesta na turniru u Strazburu