Radonjić stigao u Atinu, PAO kreće sa pripremama

Radonjić, Foto: Facebook.com/paobcg

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić je stigao u Atinu. Crnogorski stručnjak polako kompeltira tim koji će narednih dana početi sa pripremama za novu sezonu punu izazova u Evroligi i grčkom šampionatu.

Radonjića su na aerodromu dočekale brojne novinarske ekipe.

“Moja odluka da prihvatim ponudu Panatinaikosa je bila laka. To je odličan klub i čast je biti dio njega. Uvijek sam poštovao Panatinaikos kao protivnika i mislio sam da će to biti odlična prilika za mene“, kazao je Radonjić za sajt kluba i dodao…

Radonjić, Foto: Facebook.com/paobcg

“Analizirali smo igrače koje smo doveli, kao i šta nam je još potrebno, na kojim pozicijama. Nedostaje nam još jedno pojačanje i narednih dana ćemo pokušati da napravimo dobar potez na tržištu. Moramo mnogo da radimo.”

Novinare je zanimalo i kako će PAO igrati sa Radonjićem…

“Da bismo bili konkurentni u Evroligi, moraćemo da budemo dobri na obje strane terena, i u odbrani i u napadu. Mislim da to možemo rekao je Radonjić.

Ekipu su ovog ljeta pojačali Nejt Volters, Endrju Endrjus, Marijus Grigonis, Arturas Gudaitis, Jorgos Kalaicakis, Panajotis Kalaicakis, Derik Vilijams i Paris Li.

U stručnom štabu Radonjiću će pomogati crnogorski stručnjaci sa kojima je radio i ranije. Prvi pomoćnik biće Goran Bošković, a za fizičku spremu biće zadužen Dragan Gačević.

Gojković pozvao 17 igrača za turnir u Dizeldorfu

Četvrti poraz kadeta: “Crveni” izgubili od Italije, slijedi borba za opstanak u A diviziji