Igor Vujačić:  Vjerujem da ćemo imati odgovor za BIH

Foto: FSCG

Pobjeda u Zenici, nad selekcijom BIH (petak, 20.45), Crnu Goru bi dovela na prvo mjesto u grupi, pred posljednje kolo i meč sa Finskom u ponedjeljak u Podgorici.

Dosta posla u odbrani imaće Igor Vujačić jer za ovaj meč neće biti asa Atletika Stefana Savića.

“Žalimo što nije spreman, ali šta je tu je. Ko god bude igrao daće maksimum, kao i uvijek”, naglasio je Igor Vujačić i nastavio…

“Ukazala nam se šansa, uradićemo sve da je iskoristimo. Očekivanja su velika, uvijek kada ostvarimo dobre rezultate stvori se euforija, ali nas to ne smije da zahvati. Mi moramo da budemo koncentrisani na teren, na ono što nas čeka i da budemo na maksimalnom nivou u petak”, kazao je štoper Partizana.

Selekcija BIH stvorila je dosta problema defanzivnoj liniji crnogorskog tima u Podgorici, na 2Bilinom Polju” biće još opasnija.

“Znamo svi kakva je atmosfera kada igraju kući, očekujem da će biti ofanzivni… Imaju napadački stil igre, odlične individualce, potrebna nam je puna koncetracija. Vjerujem da ćemo imati odgovor na to, da možemo da sačuvamo gol. Siguran sam da ćemo imati šansu za dobar rezultat”, zaključio je Vujačić.

Sjajna najava sezone: Nemanja Đurišić osvojio Superkup Poljske

Kakav peh za Bulse: Bol mora na novu operaciju