Jovanović: Budućnost ima visoke ambicije, biće motivisani protiv nas

Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović kazao je da će Budućnosti motivisana sjutra od 18 sati protiv njegovog tima u derbiju 2. kola ABA lige.

„Budućnost ima vrlo visoke ambicije. Imali su sedam dana da se na miru pripreme za ovu utakmicu i sigurno motivisani dolaze u Beograd. Mi sa druge strane imamo samo jedan trening za oporavak i pripremu ove utakmice. Međutim, znaju se naše ambicije, želimo da odigramo dobru utakmicu imamo naše planove, i nadam se da ćemo ih sprovesti u djelo na terenu. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i pruže nam preko potrebnu podršku u važnoj utakmici u kojoj ćemo igrati bez Nedovića i Dobrića“, rekao je Jovanović.

Zvezda je u 1. kolu bila ubjedljiva protiv MZT-a, Budućnost je, takođe ubjedljivo, savladala Split.

„Očekuje nas jedan od derbija već na startu sezone. Ekipa koja je pojačana tokom ljeta, imali su cijelu sedmicu da se pripreme za ovu utakmicu. Želimo da odigramo čvrsto u odbrani, sa mnogo energije i uz podršku naših navijača, koje pozivam da dođu u velikom broju, dođemo do vrlo važnih bodova. Imamo jako težak raspored na startu sezone u oba takmičenja, i svaka dobra utakmica i pobjeda bi nam mnogo značili posebno u situaciji kada smo otvorili sezonu nekompletni“, rekao je Stefan Lazarević.

Radulović nakon žrijeba: Ujednačena grupa, biće neizvjesno do kraja

Dragan Stojković nakon žrijeba: Vrlo otvorena grupa, komšijska