Brnović: Nismo ni najbolje otvorili utakmicu; Radonjić: Zaslužili smo remi

Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske u 12. rundi na domaćem terenu igrali su neriješeno sa Mornarom (1:1).

Zvanični prvak je imao prednost od 58. minuta golom Konrada iz penala, ali su gosti sa igračem manje preko Ljutice u finišu stigli do velikog boda.

“Teška utakmica, protivnik se cijelo vrijeme branio, pa i nismo imali mnogo prilika. U finišu smo primili gol iz jedinog ozbiljnog šuta ka našem golu. Nismo se dobro snašli, mada nismo ni najbolje otvorili utakmicu. Možda su momci mislili da poslije vođstva, pa još i kad smo bili brojčano jači da će to sve lako da se završi, ali… Istina je da nismo imali veliki roster na raspolaganju, da nismo mogli pojačati napad i ostali smo bez pobjede. Sve ovo vrijedi ozbiljne analize. Posljednjih pola sata uveli su u igru sve iskusne fudbalere, pa rekao bih i da su na to iskustvo danas odnijeli bod iz Nikšića”, rekao je trener Sutjeske Nenad Brnović.

Foto: FSCG

“Po svemu viđenom zaslužili smo remi. Neke stvari neću ni komentarisati dok ne pogledam snimak, ali vidio sam reakcije naših igrača i možda je bilo strožih kazni nego što smo zaslužili. Mora se priznati i da igramo odlično u posljednje vrijeme. Možda će upravo ovaj bod biti prekretnica za naš tim”, rekao je pomoćni trener Mornara Srđan Radonjić.

Rajković sa ličnim rekordom do zlatne medalje

“Lavovi” slavili u Sarajevu, Evropsko prvenstvo blizu