Mrvaljević pred Rudar: Ponoviti energiju i borbu kao protiv Dečića (VIDEO)

Foto: FK Budućnost

Budućnost sjutra dočekuje Rudar pod Goricom u 17 sati u okviru 13. kola domaćeg šampionata, želi da upiše prvi trijumf nakon tri meča bez pobjede i krene u seriju pozitivnih rezultata.

„Plavo – bijeli“ se, nakon 12 odigranih kola, nalaze na trećem mjestu, imaju namjeru da to poprave, a napadač Marko Mrvaljević obećava da će igrači izgarati do posljednjeg atoma snage.

„Očekivanja pred utakmicu sa Rudarom su, kao i uvijek kada je Budućnost u pitanju, da ostvarimo pobjedu. Protivnik je u dobroj formi i nalazi se u uzlaznoj putanji, na posljednja tri meča je ostvario dvije pobjede i remi, tako da ima naše maksimalno poštovanje“, poručio je 21-godišnji snažni centarfor, koji je koncetrisan prije svega na izdanje našeg tima…

„Gledamo sebe, a što se tiče nas – moramo da ponovimo igru kao protiv Dečića, da imamo istu energiju, želju i htjenje, da se borimo do kraja i mislim da rezultat neće doći u pitanje“.

Izabranici Miodraga Džudovića rade kvalitetno na treninzima, poboljšavaju sve segmente igre i svjesni su grešaka na prethodna tri duela.

„Sigurno da ne možemo da se osjećamo dobro, jer smo izgubili od ekipe koja se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli, a zatim smo odradili dva remija protiv timova koji imaju ambicije za vrh tabele. To je loše uticalo na ekipu, ali znamo da moramo da se izdignemo i vjerujem da ćemo da pokažemo da smo pravi i da zaslužujemo da budemo na prvom mjestu na tabeli“, jasan je Mrvaljević.

Visoki i snažni špic je prethodnog vikenda bio dominantan u polju u okršaju sa defanzivcima lidera Dečića. Uostalom, Budućnost je bila mnogo bolja u tom meču, ali nije uspjela da postigne gol uprkos dobrim prilikama…

„Mogu da budem zadovoljan partijom protiv Dečića – i svojom, ali i cijele ekipe. Mislim da smo odradili dobar posao i sve što je šef zamislio smo ispunili, ali nedostajao je gol. Na nama je da nastavimo da radimo na treninzima još jače i bolje i doći će sve na svoje. Što se tiče lično mene, moram da popravim realizaciju, a kada dođe to – onda će biti sve kako treba“, rekao je Marko Mrvaljević.

Lalošević ugostio Radoševića: Njegovim putem da krenu i ostali, željni uspjeha i pobjeda

Cedevita – Olimpija u “Morači”, Jovanović: Biće zahtjevna utakmica