Piksi i Tadić pred Brazil: Da igramo, da se nadmećemo…

Foto: FSS.RS

Srbija sjutra od 20 sati protiv Brazila otvara takmičenje na Mundijalu u Kataru.

Selektor “orlova” Dragan Stojković smatra da ekipa treba da odigra hrabar meč protiv višestrukog osvajača Svjetskog prvenstva.

“Što se tiče same pripreme, ako ćete mi vjerovati – ne razmišljam o fudbalu. Jedino o fudbalu ne razmišljam i koncentrisan sam na stvari koje će doći. Ostavljam fudbal kada sam sam. Sve sam smislio već i upakovano je u ono što nas očekuje… Nisam pod stresom, mnogo se osjećam lijepo i srećno što sam Srbiju doveo do Katara. Nije samo Brazil bitan, bitni su i Kamerun, Švajcarska..Moramo da budemo mentalno spremni da nas zdravlje posluži i da imam sve igrače, pa neće biti problem i ostvarićemo svoj cilj zbog koga smo tu”, kazao je selektor Srbije.

Stojković kaže da njegov tim treba da uživa u predstojećem duelu…

„Niko nema krila da leti, važni su volja, želja, ali i umijeće. Inteligencija pravi razliku, hoćemo da igramo, da se nadmećemo…Ovo je igra „deset na deset“, zato smo spremni. I hoćemo da uživamo u fudbalu“, rekao je Stojković.

Kapiten Dušan Tadić još jednom je pohvalio atmosferu, ali podvukao koliko im znači rad sa Stojkovićem.

“Odlično se osjećamo, srećni smo uz selektora Dragana Stojkovića. Učinio nas je ponosnim, kao i cijelu našu državu”, rekao je Tadić.

O Brazilu…

“Imaju odličan tim, skup kvalitetnih i uigranih individualaca. Hoćemo, ipak, da pokažemo Srbiju u najboljem izdanju, ponosnu i uvjerenu u svoju moć. Pokušaćemo da se još jednom dokažemo u velikoj utakmici”, kazao je Tadić.

Rukometašice sjutra na prijemu kod Đukanovića

Prva sedmica na Mundijalu: Španija furiozna protiv Kostarike