Pharmanova novi sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza

Foto: VPSCG

Farmaceutska kompanija Pharmanova novi je sponzor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore. Pharmanova će, na obostrano zadovoljstvo, biti uz naše vaterpoliste u 2023. godini.

Predsjednik VPSCG dr Đuro Marić je kazao da će ova kompanija podržati Savez kroz farmaceutske proizvode shodno potrebama.

„Zahvaljujemo se kompaniji Pharmanova na podršci, koja će nam i te kako značiti za ono što nas čeka u narednoj godini. Pred seniorskom vaterpolo selekcijom su brojna takmičenja, Svjetsko i Evropsko prvenstvo, Svjetski Kup, u pogonu će biti i tri mlade reprezentacije, kao i plivači koji će učestvovati na međunarodnim takmičenjima. Bićemo i domaćini velikih šampionata u Crnoj Gori, tako da će ova podrška biti od velikog značaja. Trudićemo se da, kao vodeni sport, opravdamo očekivanja naših prijatelja, i da ćemo zajedničkim snagama doći do novih uspjeha.“

Izvršni direktor Pharmanove za Crnu Goru, dr Vojin Ramović rekao je da je veoma srećan što će pored Paraolimpijskog komiteta Crne Gore, biti i uz naše vaterpoliste.

”Pharmanova je ponosna što se pridružila sponzorskom pulu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore. Partnerstvo tako snažnih i poznatih brendova izvrstan je primjer saradnje i međusobne dopune. Svi, pa tako i vrhunski sportisti, moraju unositi farmaceutske proizvode da bi se nadoknadio gubitak koji nastaje fiziološkim procesima. Uz to, drago nam je kada možemo podržati one koji svojim trudom i radom postaju najbolja verzija sebe, što pokazuju i njihovi rezultati.”

Partizan zabranio dolazak navijačima Zvezde; “Delije” poručile: Sami ćemo se snaći

Sigurne pobjede Primorca i Jadrana u četvrtom kolu Kupa