Marko Bojić u konkurenciji za sportistu godine

Foto: odbojka.me

Na osnovu predloga koji su na adresu Crnogorskog olimpijskog komiteta uputili nacionalni sportski savezi, poznati su kandidati za sportistu/sportistkinju Crne Gore za 2022. godinu.

Na listi kandidata nalazi se crnogorski odbojkaški reprezentativac Marko Bojić, koji je nedavno izabran od strane Odbojkaškog saveza Crne Gore za najboljeg odbojkaša u inostranstvu za 2022. godinu.

U konkurenciji su još, atletičarka Marija Vuković, rukometašica Jovanka Radičević, automobilista Vasilije Jakšić, karatistkinja Milena Jovanović, gimnastičarka Elizaveta Lugovskih, bokserka Bojana Gojković i džiu džicu borac Arso Milić, saopštio je Crnogorski olimpijski komitet (COK).

Za sportistu godine glasaju članovi Upravnog odbora Crnogorskog olimpijskog komiteta i crnogorska javnost, a glasanje putem web aplikacije će biti otvoreno od nedjelje (18. decembar) od 12 sati do srijede (21. decembar) u 12h.

Pobjednik u onlajn glasanju dobiće dva boda. Odluku o sportisti godine donijeće Upravni odbor COK-a, na sjednici 22. decembra.

Rukometni spektakl, Đer u subotu stiže u Podgoricu

Vlado i Marija obilježili 2022. godinu