Savićević o Mihi: Izgubili smo čovjeka velikog srca, dobričinu, ljudinu!

Foto: FSCG

Dejana Savićevića potresla je vijest o smrti prijatelja, nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde i reprezentacije Siniše Mihajlovića.

„Tuga božija, poslije svega… Izgubili su fudbal, čovječanstvo… Humanistu, u prvom redu, čovjeka velikog srca, dobričinu, ljudinu! Pamtićemo Sinišu, velikana za sva vremena…“, kazao je predsjednik FSCG za Sportklub i nastavio…

“Znalo se da Miha, poslednjih dana, vodi odsudnu bitku. I danas, niko nije povjerovao – da je došao kraj. U vijest –predao se Siniša Mihajlović!

Savićević je kazao da se nadao da će Mihajlović i ovoga puta pobjediti u borbi, protiv opake nemani.

„Nismo se čuli, ali sam znao sve. Vjerovao sam, ovih dana, kad se pojavio na promociji Zemanove knjige da će uspjeti. Nekako nas je ubjedio da je jači i od opake nemani, da ima snage u njemu za završni udarac. U dubini duše, nadao sam se: „Preživjeće Miha i ovo…“ Pun života, energije, dobrote, zaslužio je pobjedu u još jednoj neravnopravnoj borbi sa neprijateljem. Ali…“

Prisjetio se Dejo i 2014. kada je Siniša ugostio crnogorske trenere u Đenovi…

„Ugostio je grupu trenera iz Crne Gore 2014. u Sampdoriji. Posvetio nam je čitave dane, objašnjavao pripremu treninga, otvorio klupska vrata, odgovarao na pitanja posle završenog posla. Uvažio je kolege, oduševio svakog od nas… Doček u Đenovi i cjelokupan utisak potvrdili su ono što sam i znao – da humanizam, dobrota i veliko srce Siniše Mihajlovića ne poznaju granice. Tužan i ponosan na naše prijateljstvo, opraštam se od velikog Mihe! Ljudine i svjetske veličine!“, istakao je Savićević.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedjeljak u Rimu.

Jovanović pred meč u “Topolici”: Zaustaviti Mihailovića i Rasela

Mesi – Mbape: Ko je bliži Zlatnoj boginji…