Ivona u Budućnosti do 2025.

Foto: ŽRK Budućnost Bemax

Ivona Pavićević i u naredne dvije sezone nosiće dres Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax.

Nastavak saradnje bio je logičan i na obostrano zadovoljstvo, nakon što je crnogorska reprezentativka prošle i ove sezone, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu, pokazala da je jedna od najboljih igračica u Evropi na poziciji lijevog krila.

U prostorijama kluba, Pavićević i predsjednica kluba Radmila Petrović danas su stavile paraf na novi dvogodišnji ugovor, čime je ujedno počelo i formiranje tima za narednu sezonu.

U narednim danima mogu se očekivati nove vijesti iz najvećeg crnogorskog kluba, te pojačanja koja bi mogla da najave visoke ambicije u narednoj sezoni.

Foto: ŽRK Budućnost Bemax

Pavićević je inače, prošle sezone sa 64 gola bila drugi strijelac tima u EHF Ligi šampiona, jedna je od najzaslužnijih što je Crna Gora u novembru osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a bila je sjajna i ove sezone, u kojoj je postigla 28 golova, prije nego što je morala na pauzu zbog povrede koju je doživjela krajem prošle godine.

Uskoro se očekuje njen povratak na teren, a trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta trenera Bojane Popović u eliminacionoj rundi elitnog takmičenja.

Ružić: Evropske medalje kruna uspješne godine crnogorskog boksa

Pavličić se vratio treninzima: Željan sam rada