Gaćinović zadovoljan uvodnim dijelom priprema, nastavak u Antaliji

Foto: sportski.me

Dečić pobjedom nad Komom (4:1) otvorio kontrolne mečeve, danas je dobio zvučno pojačanje, vratio se Ilir Camaj, a večeras Tuzani idu za Antaliju gdje že obaviti glavni dio priprema za start sezone.

Trener Vladimir Gaćinović napravio je prvi presjek rada…

“Prezadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema, momci rade zaista dobro i predano. Polako sklapamo konture tima i mislim da sve ide u pozitivnom smjeru. One stvari koje smo željeli da promijenimo polako mijanjamo i vjerujem da će sve biti kako treba. Napomenuo bih svakako i Upravu kluba, koja je tu sama 24 sata i to je svakako nešto što je od velike koristi”.

Pojačanja?

“Nismo žurili sa pojačanjima, a nećemo ni ubuduće, jer ne želimo da nagomilavamo igrački kadar. Angažovali smo par igrača, imamo još par nekih opcija, ali vidjećemo”.

Pripreme u Antaliji?

“Ostajemo u Turskoj 14 dana, imaćemo četiri jake provjere i uporedo sa tim raditi svakodnevno, nastojati da unaprijedimo igru. Vjerujem da će sve biti kako treba”.

Posle dvije sedmice rada Tuzani su odigrali i jedan kontrolni meč, pobijedili su na Zlatici ekipu Koma sa 4:1.

“Uvijek gledam kako je ekipa izgledala na terenu i to je u ovom periodu bitnije od rezultata. A bilo je dosta dobro, počev od igre, zalaganja, želje…Kvalitetno smo odardili prvi dio priprema i ovu utakmicu sa Komom”.

Ekspedicija prvoligaša iz Tuzi večeras preko Tirane i Istanbula putuje u Antaliju, gdje će u narednih 14 dana brusiti formu za drugi dio sezone. Na pripreme putuju sledeći igrači: Dušan Marković, Pavle Velimirović, Hamza Đoković, Džonatan Drešaj, Matija Božanović, Igor Ćuković, Pjeter Ljuljđuraj, Robert Đeljaj, Danilo Pešukić, Marko Tući, Andrej Bajović, Leon Ujkaj, Draško Božović, Erjon Vucaj, Anđelko Jovanović, Anes Muratović, Lazar Stanišić, Darko Zorić, Aleksandar Šofranac, Boris Cmiljanić, Aleksa Marušić, Arben Nikpreljaj, Bekir Lekić, Milan Vušurović, Elez Adžović i Ilir Camaj.

Tokom priprema u Antaliji, Dečić će odigrati četiri utakmice, a rivali su im: Baltika (26. januar), Nasaf (29. januar), Mura (1. februar) i Riga (4. februar).

Srebro za muški kata tim, bronze za Malovića i Biserku Radulović

Miloš Vujović: Nije trebalo da idemo u Katar na pripreme