Dečić u Antaliji: Spremamo se za trofej i istoriju

Foto: FK Dečić

Dečić je za finalni dio zimskih priprema izabrao Antaliju.

Tuzani su zadovoljni uslovima u Turskoj odakle stižu samo hvalospjevi na vrijeme, terene i sadržaje za kvalitetan rad.

24-godišnji centralni bek, Marko Tući je prezadvoljan uslovima rada.

“Naravno da sam zadovoljan radom, na individualnom i ekipnom planu. Najbitnije je da pripreme prolaze bez povreda, ekipa je maksimalno posvećena u ovih mjesec dana zajedničkog rada, kako u Podgorici, tako i ovdje u Antaliji. Nadam se da će u istom ritmu i raspoloženju proteći i period do starta prvenstva”, kazao je Tući.

Dečić, nastavak sezone čeka, sa devet bodova manje od vodećeg dvojca, Sutjeske i Budućnosti. Tuzani su izborili polufinale Kupa Crne Gore.

“Što se tiče utakmica, znamo da je rezulatat najvažniji i na kraju se samo on računa, ali nama je u pripremi cilj bio da se ekipa što više uigra jer imamo dosta novih igrača, ali i da se kroz pripremne mečeve što bolje fizički ali i psihološki dočekamo izazove u prvenstvu.”, objasnio je Tući.

Defenzivac je istakao i ambicije Dečića.

“Siguran sam u jedan trofej ove sezone s obzirom na to da smo protekle dvije godine oba puta bili finalisti kupa i treći na tabeli. Vjerujem u ekipu i daćemo sve od sebe da osvojimo makar jedan trofej i ispišemo istoriju Dečića”, zaključio je Tući.

Ronaldo se konačno upisao za Al Nasr (VIDEO)

Rakonjac i zvanično u Zvezdi