ABA: Odložen meč Borac – Cibona, Pantović: Nisam doktor, ne znam ko može da igra…

Foto: Borac Mozzart/Duško Radišić

Meč Borac – Cibona koji je trebalo da se igra večeras od 18 sati je odložen za utorak, saopšteno je iz Admiralbet ABA lige.

Razlog je loše zdravstveno stanje nekolicine košarkaša Borca, a vanrednu konferenciju održao je predsjednik Čačana Predrag Pantović.

Pantović je kazao da je ABA ligi dugo trebalo da odgovori na dopis i molbu za odlaganje utakmice, koja, po svemu sudeći, neće biti odigrana ni u utorak.

“Malo mi je, da vam kažem, nelagodno da čekam do 16.03 časova, ne znam šta im je trebalo to. Zahvaljujem se ABA ligi što je odložila ovu utakmicu za 24 časa u skladu sa odlukama doktora Borca i drugih koji su pregledali igrače, mi ćemo postupiti kako oni kažu. Ja nisam doktor, ne mogu da kažem ko će da igra. Uradićemo kako su oni rekli. Igrači nisu bili kovid-pozitivni, dobili su nalaz specijaliste infektologa da nisu spremni da izađu na teren. To ćemo dostaviti ABA ligi. Mislim da nije pošteno da se sjutra igra, čak i da neko izgubi simptome, taj igrač ne može da pruži svoj maksimum i da igramo ravnopravno”, rekao je Pantović za sajt kluba.

Borac je na skoru  4-13, dok je Cibona deseta sa učinkom 6-11.

Sutjeska remizirala za kraj priprema u Antaliji

Otkazani mečevi Evrolige i Evrokupa u Turskoj