Kadeti se spremaju na Kipru, sjutra prvi meč protiv domaćina (FOTO)

Foto: FSCG

Naša kadetska fudbalska reprezentacija od 1. februara boravi na Kipru, u sklopu priprema za nastup u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tim selektora Gorana Perišića sjutra od 11 sati će odigrati prvi od dva meča protiv Kipra. Drugi pripremni duel na programu je u srijedu od 10 sati.

Foto: FSCG

Perišić je na Kipar povedo 22 igrača – golmani: Ivan Božinović (Grbalj), Ognjen Milović (Kom); odbrana: Tomislav Turović (Kom), Bodin Tomašević, Lazar Maraš, Zarija Kumburović (Budućnost), Aleksa Karadžić (Iskra), Bojan Damjanović (Sutjeska), Miloš Vračar (Podgorica), Lazar Šekularac (Jedinstvo); vezni red: Stefan Đukanović, Danilo Vukanić, Vasilije Adžić, Andrej Camaj (Budućnost), Andrija Bulatović, Andrija Skrobanović (Kom), Nemanja Radević (TSC, Srbija), Pavle Pićurić, Danilo Ćetković (Sutjeska), Velid Škrijelj (Novi Pazar, Srbija); napad: Marko Tadić (OFK Nikšić), Marko Perović (Budućnost).

Foto: FSCG

Elitna runda kvalifiakcija igra se od 22. do 28. marta u Velsu. Osim domaćina, protivnici Crne Gore biće i Škotska i Island.

Legendarni španski as ambasador Mundobasketa

Lekomt i zvanično u Budućnosti