Lazar Savović novi stipendista Budućnosti: Srećan sam i zadovoljan

Budućnost misli na svoju budućnost – novi stipendista „plavih“ je talentovani vezista Lazar Savović, koji je danas u društvu sportskog direktora Anta Drobnjaka potpisao trogodišnji ugovor.

Daroviti dječak koji je rođen 2008. godine paraf na vjernost najdražem klubu vidi kao korak naprijed…

„Potpisao sam za najveći klub u Crnoj Gori, klub iz mog grada, moj klub… I zbog toga sam srećan i zadovoljan. I dalje ću se truditi i davati sve od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici, a cilj i san mi je da jednog dana zaigram pod Goricom. Uradiću sve što je do mene da se to desi što prije“, rekao je Savović.

Lazar je na papiru još pionir, ali uglavnom igra za našu kadetsku selekciju koja je prvi dio sezone završila na trećem mjestu sa tri boda manje od lidera.

„I u aktuelnoj, ali i u narednoj sezoni očekujem da se sa svojom generacijom domognem svih titula, da zajedno osvojimo i Kadetsku ligu i Kup. Treniramo vrijedno, takmičari smo i želimo da pobjeđujemo“, jasan je Savović.

Novi stipendista igra za U16 i U17 reprezentaciju Crne Gore, a ugleda se na jednog od najboljih vezista svih vremena.

„Moj najveći idol je Luka Modrić. Pratim ga konstantno, divim mu se iz dana u dan, volim takve igrače… Za mene je Modrić velika inspiracija“, poručio je Lazar Savović.

Vuković šestoplasirana u Udinama, preskočila 184 centimetara

Košarkašice izborile Eurobasket