Predstavljen Pavlovski: Dolazim da ispunimo ciljeve, Budućnost je najveći klub u državi

Foto: FSCG

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije, 29-godišnji Marko Pavlovski, pojačao je danas Budućnost.

„Prvi utisci su sjajni, prije dolaska sam stupio u kontakt sa bivšim saigračima, prije svega sa Petrom Grbićem, koji mi je rekao sve najbolje o klubu“, poručio je novi fudbaler Podgoričana u izjavi za klupski sajt.

Pavlovski je u dosadašnjoj karijeri promijenio 11 klubova, počeo je u OFK Beogradu, kucao je na vrata prvog tima Porta (igrao za Porto II), Varzim, Muskron, Split, Voždovac, Dinamo Minsk… a prethodne dvije sezone imao je dobru minutažu u Litvaniji, Riteraiu, potom i Suduvi.

“Budućnost je najveći klub u državi, ima visoke ciljeve i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio da dođem u Budućnost. Želim da svojim igrama i zalaganjem na terenu ostvarim ciljeve – kako lične, tako i kluba – to je titula“, jasan je Pavlovski.

Na početku karijere je, kako se ističe, bio klasična “desetka”, u posljednje vrijeme je više centralni vezni.

„Prate me sportski motivi kroz cijelu karijeru i sa tim se vodim – skoro u svakom klubu sam se borio za najveća dostignuća. To svakom igraču prija, a to je moj jedan od glavnih razloga zašto se bavim fudbalom. Zbog toga sam, između ostalog, došao u Budućnost – u vrhu smo, vjerujem da zajedno možemo do cilja“.

Podgoričani sjutra u 13 sati na svom kapmu igraju prijateljsku utakmicu protiv Zlatibora, a Pavlovski će prije toga odraditi trening i gledaće svoje nove saigrače.

„Svaki trening i utakmicu ću se truditi da budem pravi primjer, kako mladima, tako i samom sebi. Želim da opravdam očekivanja sportskog direktora i cijelog kluba koji su mi ukazali povjerenje – da opravdam epitet velikog pojačanja. I iskreno, radujem se tome izazovu“, poručio je Pavlovski.

Pavićević: Mučili smo se, onda se pojavio Marko Pecarski i preokrenuo meč

Jadran bolji od Katara