Bokeljski derbi: Jadran domaćin Primorcu

Foto: Krsto Vulović

Derbi trećeg kola prvenstva Crne Gore u vaterpolu igra se na “Škveru” – Jadran dočekuje Primorac u meču koji bi mogao da najavi, ko bi mogao da ima prednost domaćeg bazena u finalu.

Oba tima u prva dva kola upisali su po pobjede.

“Biće velika borba, kao i uvijek kada igramo protiv Primorca. Sastaju se dva tima koja se jako dobro poznaju i opet će odlučivati nijanse. Imamo dosta problema s povredama, do samog početka meča nećemo znati u kom sastavu ćemo nastupiti, ali svi koji budu igrali moraju da daju maksimum”, rekao je trener Jadrana Petar Radanović.

Trener Novljana je poručio da je ključ pobjede u dobroj defanzivi…

“Ključ uspjeha je u odbrani, tu moramo da budemo na najvišem nivou. Dobra igra u defanzivi utiče i na samopouzdanje u napadu”.

Jadran je slavio u posljednjem derbiju protiv Primorca, u finalu Kupa u Podgorici.

“Mislim da smo u dobroj formi, a naredni period je veoma bitan za nas, jer nas nakon derbija čeka i turnir regionalne lige. Do sada smo imali razočaravajuće rezultate, želimo da popravimo utisak i da učinimo sve da budemo pravi u finišu sezone. Jadran igra fantastično, stvorio je šampionski mentalitet, ali mi smo spremni da se nadigravamo”, kazao je kapiten Primorca Marko Gopčević.

Meč na “Škveru” igra se od 18 sati.

Perišić objavio spisak za meč sa Maltom

“Vučice” odbranile Kup Crne Gore