Sutjeska u Bijelom Polju, Miloš Vujović: Favoriti smo

Foto: Dragana Stjepanović/ABA 2 liga

Nakon pauze zbog utakmica u Kupu, a onda i obaveza reprezentacije, nastavlja se takmičenje u Prvoj crnogorskoj košarkaškoj ligi, a Sutjeska sjutra od 19 sati u 17. kolu gostuje Jedinstvu u Bijelom Polju.

Trener Darko Vujačić može da računa na sve igrače osim Vladimir Tomaševića.

Meč protiv Jedinstva, je posljednji pred naredni „balon“ u regionalnom takmičenju. Sutjeska je lider u domaćem šampionatu, ima 11 pobjeda i dva poraza i novim trijumfom napravila bi veliki korak ka jednom od prva dva mjesta, koja garantuju učešće u ABA2 ligi i naredne sezone.

„Skupili smo se. Standardne stvari nas prate od prvog dana. Nisu svi igrači u idealnoj formi, ali bez obzira na to imamo zacrtane ciljeve. Meč u Bijelom Polju će nam poslužiti i da napravimo dobru uvertiru pred ‘balon’ u Širokom Brijegu. Naravno da nam mnogo znači i zbog plasmana u crnogorskom šampionatu, tako da ima svoju težinu. Nadam se da ćemo dati maksimum i ostvariti povoljan rezultat“, rekao je Vujačić.

Miloš Vujović poručuje da će ekipa dati sve od sebe da ostvari pobjedu u Bijelom Polju.

„Favoriti smo u ovom meču, ali svako gostovanje je teško. Osim Tomaševića, svi igrači su na okupu, spremili smo se za ovu utakmicu i nadamo se pobjedi”, rekao je Vujović.

Medevdev eliminisao Đokovića, u Dubajiu se igra rusko finale

Uoči derbija: Matanović produžio ugovor sa Sutjeskom