Hapoel u “Morači”, Jovanović: Kvalitetan su tim, u svakom trenutku mogu da nas kazne

Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Nakon pobjede protiv Zadra u Admiralbet ABA ligi – košarkaši Budućnost Volija okreću se Evrokupu – sjutra 19 sati dočekuju Hapoel Tel Aviv u 15. kolu.

“Plavi” su na skoru 8-6, Pariz i Promiteas imaju pobjedu više.

“Hapoel ima kvalitetan sastav i što se tiče spoljašnjih, ali i unutrašnjih igrača. Poslije meča sa nama su konsolidovali roster, doveli su Onuakua Utakmica u Izraelu je jedno od naših najboljih izdanja ove sezone. Bili smo koncentrisani, ispoštovali dogovor iz svlačionice. Ako to sada ne uradimo, onda ne možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Mora da postoji intenzitet, odgovor na njihov ‘sajz, jer su na svakoj poziciji veliki, pogotovo na poziciji pet. Imaju igrački kvalitet i u svakom trenutku mogu da nas kazne”, rekao je trener Vladimir Jovanović u najavi meča.

Hapoel je u seriji od sedam pobjeda u Evrokupu.

“Moramo da izađemo sa istom energijom kao i na prvom meču. Jaka odbrana, da pokušamo da trčimo dobro i da zaustavimo njihove odlične poentere – Brauna, Manforda i Mekrea. Imaćemo dosta posla, ali želimo da ostavimo dobar utisak i dođemo do pobjede”, kazao je Kameron Rejnolds, koji je bio najbolji pojedinac u prvom meču u Izraelu.

“To je jednostavno bilo moje veče. Šutevi su ulazili svi saigrači su me nalazili na pozicijama na kojima sam najopasniji”, kazao je Rejnolds.

Vlado Šola predstavljen kao novi selektor “lavova”

“Ajkule” spremne za Svjetski kup u Podgorici, Gojković: Da odigramo najbolje što možemo, napravimo iskorak u odnosu na prošlu godinu