“Vučice” protiv Orlova igraju za prvo mjesto pred plej of

Foto: Facebook/ŽKK Budućnost Bemax

Košarkašice Budućnost Bemaksa u srijedu i četvrtak odigraće dvomeč protiv Orlova i zaključiti takmičenje Top osam fazi WABA lige.

Podgoričkoj ekipi potrebna jedna pobjeda da i teoretski obezbijedi prvo mjesto uoči finalnog turnira, koji će se 25. i 26. marta biti odigran u Bemaks areni.

Izabranice trenera Vladana Radovića savladale su direktne konkurente – Celje i Vojvodinu.

Budućnost je po rasporedu u četvrtak trebalo da ugosti Orlove u okviru posljednjeg kola Top osam faze, ali će po dogovoru dva kluba, dan ranije u Podgorici, odigrati i odloženi duel četvrtog kola, koji je bio predviđen za 2. februar u Banja Luci.

Krilni centar Ksenija Šćepanovićkazala je da je Budućnost u dobroj formi i da u odličnom raspoloženju očekuje posljednje mečeve ligaškog dijela.

“Nema kalkuacija, želimo nastavak pobjedničke serije kako bi dočekale završni turnir u sjajnom ambijentu. Ostvarile smo važne pobjede protiv Celja i Vojvodine, pa nas sada očekuju dva meča protiv Orlova, gdje ne bi trebalo da bude problema. Jako smo blizu da i teoretski budemo prve uoči završnog turnira, što je od posebnog značaja. Sigurna sam u naš kvalitet, a poseban motiv je domaćin teren”, kazala je Šćepanović.

Sjutrašnji prvi duel u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Dan kasnije isti rivali sastaće u 17 sati.

Furtula i Đurović na Evropskom bacačkom kupu u Portugalu

Petar Škuletić završio karijeru (VIDEO)