Meridianbet ulaže u obrazovanje djece na sjeveru Crne Gore

Foto: Meridianbet.me

Redovno ulaganje u obrazovanje danas je neophodno. Formalno usavršavanje je otežano ukoliko djeci i nastavnicima nedostaju osnovni uslovi za rad i sprovođenje kvalitetne nastave.

Novo polugodište za učenike Osnovne škole “Radomir Rakočević” u Mojkovcu počelo je uz donaciju školskih tabli.

Sportska kladionica Meridian nastavlja ulaganje u poboljšanje uslova obrazovanja u Crnoj Gori kroz kupovinu neophodne opreme.

“Još jednom se zahvaljujem na saradnji i cijeloj Meridian firmi na ovako vrijednoj donaciji. Lijepo je u današnje vrijeme upoznati takve ljude i imati podršku od njih. Već drugi put nam izlazite u susret i do neba se zahvaljujem u ime djece, kolektiva škole, direktorice i u svoje lično ime” – poručio je predjsednik školskog odbora osnovne škole.

Projekti, koje sprovodi društveno odgovorna kompanija Meridianbet, omogućavaju adekvatan pristup obrazovanju za naše najmlađe. Učenicima u školskom uzrastu je potrebno omogučiti da lakše usvajaju nova znanja i vještine, ali i da razvijaju svoje talente.

“Ponosni smo na uspjeh koji postižemo svakom humanitarnom akcijom i spremni smo da pomognemo apsolutno svima kojima je pomoć potrebna i gdje će ista značiti” – zaključili su predstavnici kompanije.

Kroz različite projekte i inicijative, kompanija Meridianbet će nastaviti društveno odgovorno poslovanje, sa posebnim osvrtom na elementarno obrazovanje.

Neizmjerno je važno i dragocjeno ulaganje u znanje, sa samo jednim ciljem: poboljšanje položaja djece i mladih u našem društvu.

Pavićević pred Split: Poslije pobjede protiv Borca se lakše diše, ali još uvijek nismo osigurali opstanak

“Sokoli” oslabljeni u napadu, Đurđević povrijeđen