Krstajić: Crna Gora je dobar tim

Foto: Printscreen/YouTube

Bugarska reprezentacija je na novom početku, sa novim selektorom Mladenom krstajićem.

Bugari su skoro dvije decenije daleko od plasmana u završnicu, posljendji put na velikom takmičenju bili su na EURO 2004. godine. Od dolaska Krstajića na selektorsko mjesto, Bugari, igraju dobro, ne znaju za poraz, imaju tri pobjede i remi.

Krstajić je u posljednjem razgovoru sa medijima, kazao da je Crna Gora neugodan rival.

“U prethodnom periodu smo uradili mnogo dobrih stvari. Počeli smo da gradimo tim oko nekoliko iskusnih fudbalera, kojima smo pridružili mlade igrače. Odigrali smo dvije prijateljske utakmice, a sada slijede zvanični susreti. Grupa je teška – moramo da budemo oprezni. Srbija je favorit, Mađarska je jaka, Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum”, rekao je Krstajić na današnjoj konferenciji uoči meča sa Crnom Gorom.

Selektor Bugarske nije želio da otkriva karte…

“Sastav će biti poznat nakon današnjeg treninga. U glavi imam otprilike tim koji će sjutra istrčati na teren. Bitno je da damo sve od sebe. Očekujem tešku utakmicu. Imamo kvalitetne igrače i možemo da se suprotstavimo Crnoj Gori”, poručio je nekadašnji fudbaler.

Meč u Razgradu je u petak od 18 sati.

Ivona i Matea pred revanš sa FTC-om: Pružićemo maksimum

Muški kata tim za bronzanu medalju na EP