Stefan Savić poziva navijače na spektakl: Biće i djece na stadionu, želim da svi uživamo i na terenu i na tribinama

Stefan Savić, Foto: FSCG

Stefan Savić protiv Srbije u Ligi nacija nije bio na terenu, pet godina kasnije je spreman da vodi Crnu Goru u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pobjeda nad Bugarskom je dala krila “sokolima” pred sjutrašnji duel.

“Mnogo je lakše prići ovom meču nakon trijumfa u Razgradu. Bilo je bitno da na pravi način počnemo kvalifikacije – atmosfera je bolja, timski duh na većem nivou. Pomoći će nam svakako pred ovu utakmicu”, rekao je as Atletiko Madrida.

Osvrnuo se na izjavu Nikole Krstovića da ekipa “gine na terenu”.

“Sada sam jedan od starijih, ne tako davno sam bio najmlađi. Trudimo se da prenesemo na mlađe vrijednosti koje smo mi sve ove godine pokupili. Da se ugledaju na nas koji smo duže tu. Čini mi se da radimo to na pravi način. U Bugarskoj se vidjelo da svi daju sve”, dodao je Savić.

Defanzivac madridskog Atletika Stefan Savić kazao je da Crna Gora ima kvalitet da se suprostavi Srbiji.

“Poznajemo se dobro, nema iznenađenja među nama. Podržavamo se u klupskim karijerama, a kada sam na terenu ne gledam ni da li igram protiv nekog iz porodice – to je za mene protivnik. Moramo da zaustavimo napadače, to je naš cilj, imamo kvalitet i da napravimo nešto u napadu”, rekao je Savić.

On je kazao da nema pritiska, ali da ima odgovornosti i velike želje.

“Pritisak nam nije potreban, jer smo svjesni koliko je grupa teška i koliko su protivnici teški. Biće velika borba, i Srbija je toga svjesna, jer je malo ko ovdje lako pobijedio”, rekao je Savić.

On je naglasio da je predstojeći duel pravi sportski događaj i da jedva čeka utakmicu.

“Ubijeđen sam da će sve proći u najboljem redu, da bude sportski, da nas navijači podrže na pravi način. Biće i djece na stadionu, biće i moj sestrić i želim da svi uživamo i na terenu i na tribinama”, rekao je Savić.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta.

Radulović pred Srbiju: Bugarska nam je dala dodatni optimizam, očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta

Filip Kostić propušta meč protiv Crne Gore