Mornar u Beogradu, Pavićević: Meč protiv FMP predstavlja još jedan izazov za nas

Foto: KK Mornar/Media Pro

Svoje poslednje gostovanje u ovoj sezoni Admiralbet ABA lige košarkaši Mornar Barskog zlata imaće u Beogradu protiv FMP-a. Meč je lišen bilo kakve rezultatske neizvjesnosti, s obzirom na činjenicu da je Mornar obezbjedio opstanak, a FMP učešće u plej ofu.

Trener Barana Mihailo Pavićević je kazao da meč sa FMP-om predstavlja još jedan izazov za njegov tim.

“Utakmicom protiv FMP-a završavamo sa gostonjima u ABA ligi za ovu sezonu. Ovaj meč predstavlja još jedan izazov za naš tim posle sjajne pobjede nad Cedevita Olimpijom u Baru, s obzirom da je FMP i ove sezone obezbjedio učešće u plej ofu. Na nama je da pristupimo baš kao i u Baru meču sa Cedevita Olimpijom i da publici priredimo još jednu sjajnu košarkašku predstavu”, kazao je Pavićević.

FMP je početkom godine u sjajnom meču u “Topolici” slavio 113:102.

Nemanja Vranješ, kapiten Barana, kaže da ostaje žal za plej ofom.

“Do kraja su nam ostale još tri utakmice. Ostaje nam žal što i mi nismo u borbi za plej of poziciju, ali svakako naš cilj je ostvaren. FMP je sa razlogom ove sezone namučio favorite, a u plej ofu sigurno je da neće statirati. Na nama je da ponovimo igru i zalaganje kao protiv Cedevita Olimpije i da dodatno popravimo utisak ove sezone”, kazao je Vraneš.

U narednih sedam dana barski košarkaši imaće čak tri meča da odigraju što je prava rijetkost. Poslije duela u Železniku u “Topolicu” dolaze Crvena zvezda Meridianbet i Igokea. 

Jovanović pred Borac: Zavrijeđuju pažnju, biće teško, očekujem dobru utakmicu

Cicipas eliminsan u Kneževini