Galeb domaćin drugog meča finalne serije plej-ofa odbojkašica, Bokan: Motivisane smo; Čavić: Možemo da pružimo veći otpor

Foto: odbojka.me

Odbojkašice Galeb Liko Soho Groupa i Herceg Novog odigraće sjutra u Baru drugi meč finalne serije plej-ofa EPCG Superlige.

Herceg Novi je prvi duel pred svojim navijačima dobio 3:0 (25:9, 25:19 i 25:19).

Bez izgubljenog seta završio je ligaški dio šampionata, a u polufinalu eliminisao je Albatros sa dva maksimalna trijumfa.

Hercegnovski tim je prvi put u finalu plej-ofa, a nedavno je osvojio trofej Kupa Crne Gore.

Kapitenka Tatjana Bokan kazala je da je hercegnovski tim favorit i da je tu ulogu opravdavao iz meča u meč tokom sezone.

“Isto tako u meč ne ulazimo potcjenjivački. Maksimalno smo motivisane i skoncentrisane pred narednu utakmicu. Želimo da nastavimo u dosadašnjem ritmu. Meni je posebno drago što se ovaj meč igra u mom gradu i pred mojim Baranima. Moja želja je da oba tima odigraju utakmicu dostojnu finala i da publici pružimo užitak”, kazala je Bokan.

Galeb brani trofej, a igraće za četvrtu titulu prvaka.

Barski tim, osim prošle, šampion Crne Gore bio je i 2010. i 2011. godine. U polufinalu eliminisao je Luku Bar.

“Očekuje nas druga utakmica finalne serije, dočekujemo Herceg Novi na našem terenu. Mislim da možemo da pružimo veći otpor nego što je to bio slučaj u prvoj utakmici, nadamo se prednosti domaćeg terena i mnogo većoj borbi”, kazala je kapitenka Galeba Teodora Čavić.

Duel u dvorani Topolica počeće u 16 sati.

Kup CG: Sutjeska dočekuje Dečić, Iskra domaćin Arsenalu

Gojković: Dobili smo definitivno tešku grupu