KK Budućnost Voli pred Partizan: Navijanje da bude fer, sportsko i korektno, “Morača” otvorena od 17 sati

Foto: KK Budućnost Voli

Košarkaški klub Budućnost Voli apelovao je na svoje navijače da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica.

Odgođena utakmica 22. kola ABA lige biće odigrana sjutra u 19 sati u dvorani Morača.

Iz podgoričkog košarkaškog kluba podsjećaju da ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i da će zbog kršenja pravila uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale.

“Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi”, navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Najavljeno je da će kapije Sportskog centra Morača, uoči utakmice između Budućnost Volija i Partizana, biće otvorene u 17, dva sata prije početka utakmice.

“Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima”, piše u saopštenju kluba.

Mlađi kadeti bolji od Hrvatske, Viktor Bubanja pogodio za trijumf

Obradović: Budućnost je promjenila trenera, očekujem novine u igri