Težak poraz mlađih kadeta od Slovačke

Foto: FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je Slovačke rezultatom 7:1 u drugom kolu Memorijalnog turnira ,,Vlatko Marković“.

U igri ,,sokola“ osjetio se umor od jučerašnje utakmice sa Belgijom, što je Slovačka iskoristila da dođe do ubjedljive pobjede.

– Juče popodne smo imali težak meč sa Belgijom, pa odmah jutros sa Slovačkom. Vidjelo se da su momci umorni, nijesu uspjeli da sprovedu ono što smo se dogovorili i veoma kvalitetna Slovačka je sve to znala da iskoristi. Uz to, na turniru nijesu sa nama čak četiri važna igrača, tako da nam je rotacija izuzetno smanjena. Sjutra igramo sa Bosnom i Hercegovinom, nadam se da ćemo popraviti utisak, ali i sačuvati se od povreda, jer je ovakav turnirski sistem izuzetno naporan za nas, kazao je selektor Minja Ljumović.

Sjutrašnji duel sa Bosnom i Hercegovinom počinje u 10:30 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Edin Lekić, Andrija Anđelić (41. Luka Ivezić), Stefan Delić (59. Ognjen Aranzulo), Andrej Kartal (41. Strahinja Božović), Lazar Kojičić (53. Matija Jovanović), Andrija Vukoje (53. Kristijan Jovović), Pavle Roćenović (53. Darvin Đukić), Ognjen Bulatović (59. Zijad Mahmutović), Petar Ražnatović (41. David Popović), Marko Glendža (41. Aleksa Perišić), Strahinja Janković (46. Lazar Vuksanović).

“Marka”: Kampaco se vraća u Real

Evroliga: Tavares MVP za april i maj (VIDEO)