Obradović nakon SC Derbija: Ušli smo ležerno i zbog toga izgubili

Foto: KK Partizan

Nakon poraza od SC Derbija (84:83) trener Partizan Željko Obradović nije imao čime biti zadovoljan na startu četvrtfinala AdmiralBet ABA lige.

„Čestitke ekipi Studentskog centra. U najavi sam rekao da uvijek spremaju dobro utakmice protiv nas. Ušli smo ležerno i zbog toga izgubili. Nevjerovatan je podatak da je u posljednjih pet minuta bilo 11:4 za njih. Kad se lomila utakmica, sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće, ali smo primali i tri poena i faul, i koš i faul. Sve što je nemoguće za ekipu koja ima iskustvo kao mi, ali dogodilo se. Sada je 1:0 za njih, čeka nas utakmica u Podgorici. Na nama je da se spremimo i vratimo seriju u Beograd”, rekao je Obradović..

„Studenti” su imali čak 19 poena viška u hali “Aleksandar Nikolić”.

„Nema drugog objašnjenja osim ogromne želja koje je bila prisutna kod njih. Sada bi trebalo da odem i pitam moje igrače da li oni individualno znaju neke igrače rivala. Da li smo mi kao stručni štab pripremili utakmicu kao i uvijek, da li smo im dali podatke, da u situaciji kad nisi u bonusu gledaš igrača koji ti šutira za tri poena ili ide na skok, da ga zagradiš. To je evidentno. Napravićemo analizu, pa ćemo vidjeti”.

Žakelj: Još je sve jako svježe….Ovi momci imaju karakter, to ih spašava

Crna Gora sa prvog mjesta na Svjetske igre na plaži