Žakelj: Vjerujem da možemo opet da slavimo u Beogradu

Foto: KK SC Derbi

SC Derbi je bio na domak nove velike senzacije u plej ofu ABA lige.

“Studenti” su ispustili šansu da eliminišu Partizan koji je slavio u “Morači” (81:79) i seriju vratio u Beograd – majstorica je u ponedjeljak u Štark areni.

“Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ali, bilo bi nevjerovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a ne dvije utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan”, rekao je trener “studenata” Andrej Žakelj.

Partizan ostaje veliki favorit.

“Bilo je mnogo promašaja i zicera, ali to je košarka – nekad je to uz neki kontakt, nekad nedostatak sreće, ali bilo je toga i na drugoj strani. Sada će nam u Areni biti još teže, biće i mnogo publike, ali borićemo se da izborimo polufinale, ali i ako ne uspijemo – sve će biti u redu. Ja vjerujem da možemo, ali i igrači koji su na terenu moraju da vjeruju da možemo do pobjede u Beogradu. Sada da ohladimo glave i da mislimo o majstorici”, reako je Žakelj.

Poznate cijene karata za drugi meč Budućnosti i Crvene zvezde

Za vikend borba za trofej pobjednika Kupa Crne Gore