Budućnost Voli poziva navijače da dođu ranije u dvoranu i sportski bodre tim

Petar Mijović i Erik Grin, Foto: KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnost Volija sjutra od 20 sati dočekuju Crvenu zvezdu u drugom meču polufinala plej ofa Admiralbet ABA lige.

Iz Budućnosti su pozvali navijače da ranije dođu u dvoranu “Morača” – kapije će biti otvorene sat i po prije početka meča.

Zvezda vodi sa 1-0 u seriji.

“Budućnost Voli obavještava javnost da će kapije Sportskog centra “Morača”, za utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja počinje u utorak u 20:00h, biti otvorene od 18:30 časova. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima”, ističu iz podgoričkog kluba.

Naročito su iz tabora “plavih” apostrofirali da se ne vrijeđaju porodice košarkaša iz Beograda.

“Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Zvezdom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. ABA liga strogo zabranjuje vrijeđanje po nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslijediti pražnjenje dijela tribina ili cijele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno i da zajedno idemo do pobjede!”, zaključili su iz Budućnosti Voli.

Čelsi nudi 80 miliona eura za Vlahovića

“Studenti” daleko od senzacije, Partizan ide na megdan Cedevita Olimpiji (VIDEO)