Brnović pred Arsenal: Imamo šansu, nadamo se pozitivnim vijestima iz Bara

Foto: FSCG

Sutjeska u posljednjem kolu sjutra od 18 sati gostuje Arsenalu u Grblju.

Nikšićani su u prethodnom kolu savladali Petrovac i došlai u situaciju da u posljednjem kolu mogu da odbrane titulu.

Trener Nenad Brnović pred posljendjih 90 minuta ima dosta kadrovskih problema.

„Za ovu utakmicu nam ne treba poseban motiv. Ne zavisi sve od nas. Vjerujemo da možemo da odbranimo titulu. Imamo dosta kadrovskih problema – zbog kartona ne igraju Konrad i Krstović, a zbog povrede Živković. Nadam se da će igrači dati sve od sebe da dođemo do pobjede protiv Arsenala i da se nadamo pozitivnim vijestima iz Bara“, rekao je Brnović.

Arsenal protiv Sutjeske igra za treće mjesto…

„Budućnost je imala jasnu situaciju u prošlom kolu. Dobro je što i Mornaru bod treba i siguran sam da će i tamo biti neizvjesno. Nas ne očekuje lak zadatak, Arsenal igra sjajno, ima iskusnu ekipu, koja je dobro vođena i koja zna da igra na rezultat. Vjerujem da će svi igrači dati sve od sebe da slavimo.“

Sutjeska je u prethodnom kolu nakon preokreta savladala Petrovac (2:1).

„Vjerovali smo i napokon se i nama sreća osmjehnula. Bitno je da vjerujemo, damo sve od sebe. Mi moramo da odradimo ono što je do nas. Čekamo i meč u Baru“, poručio je Brnović.

Napadač Nikšićana, Božo Marković smatra da je Sutjeska ranije tokom sezone morala da riješi pitanje šampiona.

„Ukazala nam se prilika, iako mislim je davno trebalo da riješimo pitanje šampiona, mislim da smo to zaslužili. U posljednjem derbiju smo izgubili dva boda, mogli smo da budemo u prednosti. Dobili smo priliku, ali ne zavisi sve od nas. Protiv Arsenala idemo na pobjedu. Mislim da je Budućnost pod većim pritiskom, jer je sve pripremila da proslavi titulu na domaćem terenu u prošlom kolu. Mislim da su pod pritiskom i zbog navijača i zbog veličine kluba. Nadam se i vjerujem da ćemo sjutra biti šampioni“, jasan je Marković.

Budućnost bez Adžića na Mornar

Miodrag Džudović: Sve je u našim rukama