Tvrdišić i Budrak pred Gruziju: Uz podršku navijača do pobjede (VIDEO)

Foto: odbojka.me

Najbolje crnogorske odbojkašice dočekuju Gruziju u subotu u trećem kolu grupe B CEV Srebrne lige. Važan duel za “crvene” u borbi za završni turnir…

Nakon polovičnog učinka na dva daleka gostovanja, na Farskim Ostrvima i u Portugalu, naše odbojkašice odigraće prvi meč pred domaćom publikom nakon devet mjeseci. U Podgoricu stiže Gruzija, koja je na gostovanjima u Portu i Toršavnu osvojila svega set i na dnu je tabele bez bodova.

“Očekuje nas utakmica protiv reprezentacije Gruzije. Nadamo se što većoj podršci i pozivamo navijače da budu uz nas. Takođe se nadamo što boljoj igri koja bi nas dovela do pobjede i samim tim približila cilju – plasmanu na finalni turnir“, optimistična je Tijana Tvrdišić.

Podmlađeni sastav Milorada Krunića na startu grupe B pobijedio je Farska Ostrva 3:0, potom pružio solidan otpor prošlogodišnjem finalisti takmičenja Portugalu, 3:1 i sa tri boda dočekuje junske utakmice.

„Nakon dugih putovanja konačno smo stigli u Podgoricu, gdje ćemo sjutra od 20 sati igrati protiv Gruzije. Nadamo se pobjedi i što većem broju publike“, kazala je Katarina Budrak.

Meč se igra u subotu od 20 sati.

Naše odbojkašice sedam dana nakon meča u Podgorici očekuje gostovanje Gruziji, pa završne utakmice sa Portugalom i Farskim Ostrvima u Herceg Novom, 14, odnosno 16. juna.

Rang lista: Sjajni rezultati za Filipa i Luku

Miljan Bošković selektor U22 muške reprezentacije Crne Gore