Budućnost se sprema za finale na Islandu, Sekulić:  Možemo da osvojimo turnir

Foto: FK Budućnost

Budućnost je ispunila prvi cilj na Islandu: plasirala se u finale pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona – “plavi” sada vjeruju u konačni cilj: plasman u 1. kolo kvalifikacija za LŠ.

Budućnost je u polufinalnom susretu savladala šampiona Andore Atletik Eskaldes 3:0 – dva gola je dao Balša Sekulić.

“Kao napadaču mi godi kada postižem golove, ali u ovom trenutku je najbitnija pobjeda tima. I do trijumfa smo došli upravo tako – timski”, govori 25-godišnji napadač…

“Detaljno se pripremamo za svaku utakmicu kroz analize i treninge, tako je bilo i sada. Generalno smo se svi osjećali dobro, novajlije koje su skoro došle su se lako uklopile i mislim da smo dobro djelovali na terenu. Zasluženo smo pobijedili, a brzo uklapanje novih igrača govori da imamo timski duh i kvalitetnu grupu prije svega dobrih momaka”.

“Plavi” će u finalu igrati protiv domaćeg Brejdablika: utakmica je na programu u petak u 21 sat.

“Daćemo sve od sebe da postignemo dobar rezultat i iskreno vjerujem da možemo da osvojimo turnir na Islandu. Svi želimo to”.

Budućnost će do utakmice odraditi još dva treninga u Kopavoguru…

“Stručni štab je gledao utakmicu Brejdablika protiv Tre Penea uživo, a mi smo je gledali – uglavnom – u svojim sobama. Sve vrline i mane će nam biti predočene, analiziraćemo ih kvalitetno, tako da je potrebno da svi mi budemo na najvećem nivou i da nas koncentracija ne napušta nijednog trenutka. Brejdablik je zasluženo savladao šampiona San Marina, ali daleko od toga da je u prvom poluvremenu bio mnogo bolji rival”, rekao je Sekulić.

Održan sastanak sa opštinom Rožaje

Vučević u Čikagu još tri godine